6 dingen die we weten over Stranger Things 2

Auteur: , Geen reacties
6 dingen wie weten over Stranger Things 2

Dit najaar wordt een feest. Met onder andere Stranger Things 2.

Wellicht geniet je nu van de vakantie of de zomer, maar dit najaar hoef je je niet te vervelen. Buiten kan het koud en nat worden, maar dat geeft helemaal niks. Naast vette games komen er ook toffe series en films uit. Denk aan The Defenders, een gloednieuw seizoen van The Walking Dead en het tweede seizoen van Stranger Things. Over laatstgenoemde is al het een en ander bekend. In dit artikel zetten we de feiten op een rijtje.

Meer horror
De makers hadden al duidelijk gemaakt dat Stranger Things 2 een stuk enger zal zijn. Dit weekend is er een nieuwe (epische!) trailer vrijgegeven die de uitspraken van de makers nog eens bevestigd. Verwacht meer schrikmomenten, duistere muziek en een spannend verhaal. Stranger Things 2 kijk je straks op het puntje van je stoel!

Terugkeer van Eleven
Eleven was een belangrijk karakter in het eerste seizoen van de tv-serie. Fans van de tiener kunnen uitzien naar het nieuwe seizoen, want Eleven zal terugkeren. Wat we mogen verwachten is nog niet duidelijk, maar ze speelt in elk geval een rol.

The upside down is nog niet klaar met Will
In de nieuwe trailer is te zien hoe Will visioenen krijgt. Tevens maken we opnieuw kennis met het nieuwe mysterieuze monster. Antwoorden op de visoenen en wat het monster met Will van plan is krijgen we ongetwijfeld in Stranger Things 2 te zien.

Nieuwe karakters
Stranger Things 2 introduceert nieuwe karakters. Onder andere maken we kennis met Roman (gespeeld door Linnea Berthelsen). Deze dame heeft een dierbare verloren en ze wordt omschreven als een depressieve vrouw. Ook is het meisje Max (gespeeld door Sadie Sink) en haar broer Billy (gespeeld door Dacre Montgomery) nieuw in de serie.

Hopper zet zijn onderzoek voort
De gebeurtenissen in het eerste seizoen hebben nog steeds een belangrijke rol in Stranger Things 2. Zo zal Hopper dit seizoen zijn onderzoeken doorzetten op zoek naar antwoorden.

Nieuwe seizoen in oktober
Stranger Things 2 is vanaf 27 oktober exclusief te zien op Netflix. Een nieuwe trailer van de serie check je hieronder.

Indiana, 1984. Ondanks de terugkeer van Will Byers uit de Upside Down zijn de inwoners van Hawkins nog steeds in de ban van de verschrikkelijke gebeurtenissen die een jaar eerder plaatsvonden. Alles lijkt aan de oppervlakte weer normaal, maar schijnt bedriegt. Er heerst een dreigende duisternis die niet veel goeds belooft voor alle overlevenden van het kleine stadje…Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).