8 apps om je huisinrichting op de schop te nemen

Interieur-design-app
Kriebelt het om de inrichting van je huis- of slaapkamer eens te veranderen? Deze apps helpen je op weg zonder dat je eerst heel je huis verbouwt.

De website Mashable gaf wat apps om je op weg te helpen naar een nieuw ontwerp voor je kamer. Wij hebben deze lijst vervolgens uitgebreid en aangepast met een aantal andere suggesties.

Keyplan 3D – €5,49 – iOS
Keyplan-3D
Wil je heel je interieur eens op de schop gooien? Dan kun je een grove schets maken met Keyplan 3D. Deze app laat je in een handomdraai kamers samenstellen, zodat je kunt kijken welk design je bevalt.

De Architect interieur – Gratis – iOS
Architect-Interieur
Een architectuur-app uit Nederlandse keuken. Scroll door verschillende designs heen, bekijk foto’s en video’s en doe inspiratie op door naar experts te luisteren. Een ideale applicatie dus als je niet helemaal weet wat je met je interieur wilt.

Colorsmart – Gratis – iOSAndroid
Colorsmart
Als je verf met het merk Behr hebt, dan mag je deze app niet missen. Door een foto te uploaden zal de app een kleurenpalet samenstellen. Door dus een foto van een herfstlandschap te maken, krijg je de juiste kleuren om je huis in die kleuren te verven. Ook kun je kleuren even testen voordat je ze definitief op je muur aanbrengt door een foto van je muur te bewerken.

Houzz Intertior Design ideas – Gratis – iOSAndroid
Houzz
Als je op zoek bent naar inspiratie, dan ben je bij Houzz aan het juiste adres. Deze app staat vol van inspirerende foto’s van creatievelingen die hun huis op unieke manieren ingericht hebben. Onder anderen designers en architecten zorgen steeds voor nieuwe foto’s.

Mark on Call – €2,69 iOS
Mark-On-Call
Deze app gaat iets verder dan een simpele interieur applicatie. Mark on Call focust zich op de amateur interieur designer, die zelf de ruimte van zijn kamers optimaal wilt benutten. Verschillende skins voor de meubelen geven je een wat beter inzicht hoe je uiteindelijke verbouwing eruit komt te zien.

Home 3D – €3,59 – iOS
Home-3D
Als het je meer om het uiterlijk dan een logische indeling gaat, dan kun je Home 3D beter overwegen. Door een 3D model te bouwen krijg je snel een beeld van je toekomstige nieuwe indeling, die je met een druk op de knop vanuit het eerste persoonsperspectief kunt bekijken.

Color Capture – Gratis – iOSAndroid
Color-Capture
Als je in de bouwzaak rondloopt kan het aantal verschillende soorten kleuren verf wel eens verwarrend werken. Color Capture laat je foto’s maken van een kleur, waarna je er ook aantekeningen bij aan kunt brengen. Vervolgens krijg je de kleurcode te zien, zodat je gemakkelijk kunt onthouden welke kleur geel je nu precies voor je muur wilt kiezen.

Neybers – Gratis- iOS
Neybers
Neybers valt in dezelfde categorie als Home 3D, maar is gratis. Door je eigen huis te maken met echte objecten, kun je helemaal je droomhuis inrichten. Of je daadwerkelijk al deze spullen kunt kopen is weer een ander verhaal, maar een mens mag dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *