8 dingen die je van kapotte iPhones kunt maken

Home-button in je oor. Hisptergasm!
Je kapotgevallen iPhone laten reïncarneren als een fotolijstje, er is een bedrijf dat zich hierin heeft gespecialiseerd en via Kickstarter geld zoekt om uit te kunnen breiden.

Het idee van voormalig iPhone-reparateur Chris Koerner om oude iOnderdelen te gebruiken voor sieraden en woonkameraccessoires ontstond toen hij in zijn werkveld zag hoeveel iPhone-onderdelen er simpelweg werden weggegooid. Onder het mom van ‘hee, dat is best zonde’ en uit milieuoogpunt besloot hij daarom Twice Used op te zetten, een firma die je oude iPhone en aftandse onderdelen omtovert tot armbanden, een wandklok gemaakt van twaalf iPhone-voorkantjes, een koffietafel of zelfs een fotolijst.

Oké, je moet een behoorlijke klap van de Apple-molen hebben gehad om dit mooi te vinden, maar er zal ongetwijfeld vraag naar zijn. Op Kickstarter probeert Koerner nu 10.000 dollar op te halen om een degelijke voorraad iPhone-schermen en andere onderdelen aan te leggen zodat hij zijn bedrijf kan uitbreiden. Hij heeft inmiddels bijna 2.300 dollar opgehaald.

Bekijk acht van zijn creaties, waar overigens geen prijskaartje aan werd gehangen, in onze gallery.

[lg_folder folder=”0_Divers/Twice_Used_iPhone_accessoires/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *