8k en HDR10+ van Samsung voor deze streamingdiensten

8k en HDR10+ van Samsung voor deze streamingdiensten
Kijken in de allerhoogste kwaliteit.

Misschien heb jij niet eens 4k-televisie in huis staan, die kans is groot. De prijzen voor een 4K OLED TV beginnen nu een beetje behapbaar te worden. Laat staan een 8k-TV. Wat natuurlijk de volgende stap is. Mocht je toch zo’n 8k-TV in huis hebben dan moet je goed zoeken naar content die in deze kwaliteit wordt aangeboden. Dat is nog aardig zeldzaam.

Samsung helpt je een handje op weg en heeft drie Europese streamingdiensten voorzien van 8k HDR10+ content. Vermoedelijk heb je nog nooit van deze diensten gehoord, het gaat hier om de diensten Chili, The Explorers en Megogo. Samsung laat weten dat die combinatie van 8k en HDR10+ niet eerder is voorgekomen op een streamingdienst en geeft de drie partijen de primeur.

Voor Samsung is dit meteen de gelegenheid om hun eigen 8k HDR10+ televisies te promoten. De Zuid-Koreaanse techgigant beschikt over een reeks televisies die aan deze standaarden voldoen. Zoals gezegd zijn deze wel aan de prijs, dus of het de investering waard is? Hou er rekening mee dat dit soort TV’s de komende jaren in prijs zullen dalen. Misschien is even geduld hebben toch beter. In elk geval voor je portemonnee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *