9 nieuwe trailers die je niet mag missen [week 45]

Kidnapping Freddy Heineken
We schotelen je al graag voor welke films het goed doen in de downloadstatistieken, maar we houden je ook op de hoogte over aankomende films, tv-series en documentaires in ons onreglmatig terugkerende traileroverzicht. Om in één keer te zien welke toffe dingen eraan zitten te komen. Dit zijn de meest spraakmakende trailers die we deze week tegenkwamen.

Kidnapping Freddy Heineken
[gv data=”MmrO2-T2X5Y”][/gv]
Na een Nederlandse verfilming is het tijd voor een internationale remake van de Heineken-ontvoering, waarin de rol van biermagnaat Freddy wordt vertolkt door niemand minder dan Anthony Hopkins. De Neus AKA Willem Holleeder wordt gespeeld door Sam Worthington en Jim Sturgess neemt de rol van Cor van Hout aan. In maart 2015 verschijnt ‘ie in de bios.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
[gv data=”iVAgTiBrrDA”][/gv]
Opmerkelijk. De derde Hobbit-film draait vanaf 10 december al in de bioscopen, maar de officiële trailer is deze week pas uitgekomen. De film ‘The Hobbit: Battle of the Five Armies’ is de laatste film in de trilogie die gebaseerd op het boek The Hobbit (1937) van J.R.R. Tolkien.

CHAPPIE
[gv data=”HhNshgSYF_M”][/gv]
District 9-regisseur Neill Blomkamp is terug. Opnieuw met een sociaal geëngageerde sciencefictionfilm. Chappie gaat over een bijzonder begaafde robot, die vlak na zijn ‘geboorte’ wordt gestolen en opgroeit in een schimmig milieu. Prepare for feels. En check die bijrol van Yo-Landi Vi$$er en Ninja van Die Antwoord.

Minions
[gv data=”P9-FCC6I7u0″][/gv]
De populairste personages uit de Despicable Me-filmreeks krijgen hun eigen uitmelkfilm. Vanaf 1 juli schitteren ze op het witte doek.

Girls Season 4: Invitation to the Set
[gv data=”4UV9myZOlyU”][/gv]
Meer een featurette dan een trailer, maar wie de HBO-serie Girls kan waarderen mag deze video neit missen. Tenzij je niets geeft om een serie waarin Lena Dunham, bedenker en producent van de serie, iedere aflevering haar tieten laat zien.

Marco Polo
[gv data=”u5Y5Z7TZP58″][/gv]
We hebben hem al even uitgelicht, maar in een traileroverzicht mag ‘ie natuurlijk niet ontbreken. Hamvraag: wordt Marco Polo de Game of Thrones van Netflix?

A Most Violent Year
[gv data=”lZU7U3k3gHY”][/gv]
Het is de winter van 1981, een van de meest gewelddadige jaren die New York ooit heeft meegemaakt. We kijken mee met een immigrantenfamilie die een graantje van de ‘American dream’ probeert mee te pikken, maar zaken als geweld, criminaliteit, verwaarlozing en corruptie zorgen ervoor dat ze alles dreigen kwijt te raken.

World of Warcraft: Looking for Group
[gv data=”QNUogcaqM9k”][/gv]
De massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) World of Warcraft bestaat inmiddels tien jaar. Om dat te vieren komt er een documentaire uit die de geschiedenis van WoW doorspit, samen met de ontwikkelaars.

The Gambler
[gv data=”Fn5a9wL5cQA”][/gv]
Een misdaaddrama/-thriller met Mark Wahlberg oder regie van Rupert Wyatt, die furore maakte met Rise of the Planet of the Apes (2011). De film gaat over een docent die ten onder dreigt te gaan aan zijn gokverslaving. Schulden, criminaliteit, bedreigingen, u kent de boor. Hoeveel zou Wahlberg trouwens zijn afgevallen voor deze rol?

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *