94 iPhones smokkelen, zo moet het niet

Man probeert 94 iPhones China in te smokkelenDe een smokkelt drugs, de ander propt zeldzame diersoorten in z’n koffer, maar deze man houdt het ‘gewoon’ bij iPhones. En hoe…

Toen douane-medewerkers in China een mannelijke passagier krom zagen lopen, kregen ze zo hun bedenkingen. Dat bleek niet voor niets, want toen de man zich ontdeed van zijn kleding, kwamen er 94 iPhones tevoorschijn. Achteraf had hij niet de slimste manier gekozen om de smartphones het land binnen te smokkelen, want hij liet natuurlijk ook het alarm van de metaaldetector afgaan.

Man probeert 94 iPhones China in te smokkelen

Het enige voordeel voor de iPhone-smokkelaar is dat ‘ie zich in ieder geval weer vrij kan bewegen, ook al is dat waarschijnlijk in een cel.

Nog geen reacties

  1. “Achteraf had hij niet de slimste manier gekozen om de smartphones het land binnen te smokkelen, want hij liet natuurlijk ook het alarm van de metaaldetector afgaan.”

    Dat klopt niet helemaal. Hij was kennelijk al in China geland. Als je ergens land en China is geen uitzondering, hoef je meestal niet door de metaal detector. Kennelijk was hij al door de security geraakt vanwaar hij vandaan kwam.

    Je mag er trouwens 2 of 3 meemen, ik ga binnenkort naar China voor werk en mijn contact daar heeft me gevraagd er een paar mee te nemen. Ze zijn er erg gewild.

    Misschien is dit in Hong Kong, daar zijn ze vrij te koop en voor een normale prijs. Wellicht dus dat hij gesnapt is toen hij HK uit wilde naar mainland China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *