Acer Aspire R7: een beetje vreemd, maar wel lekker?

Acer Aspire R7
Enige tijd geleden begon Acer ons al op te warmen voor de Aspire R7 met zijn rare scharnier, maar hier is hij dan in volle glorie. Het scharnier is echter niet het enige opvallende aan deze laptop.

Acer heeft er namelijk ook voor gekozen om het touchpad achter het toetsenbord te plaatsen. Op die manier zou je als gebruiker sneller geneigd moeten zijn om te switchen tussen touchpad en touchscreen. Het zorgt er echter ook voor dat je als gebruiker tijdens het typen niet meer je handen op de laptop kan laten rusten. Je moet er immers iets voor over hebben om Windows 8 te gebruiken.

Deze laptop beschikt over een 15,6 inch scherm dat, zoals je kan zien, 180 graden kan draaien. Ook kan het zo gekanteld worden dat het touchpad verdwijnt. Het gewicht van de Aspire R7 komt uit op 2,4 kilo en daarmee is het geen lichtgewicht.

Acer Aspire R7

[lg_folder folder=”Acer/Aspire_R7/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Een beetje het idee van de lenovo yoga. het enige nadeel van allebei de apparaten is dat ze op Windows 8 draaien. maar dat is natuurlijk een kwestie van wat je gewend bent te gebruiken.

  2. Meh, net niet. Vandaag of morgen komt er een bedrijf met een hybride laptab concept wat wel aanslaat en mega rich gaat worden. Vermoed ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *