Adappt: hang ieder horlogebandje aan een Apple Watch

Adappt
Apple heeft al een flinke collectie aan horlogebandjes voor hun eerste wearable ontworpen, maar wat nu als je toch net een andere (lees: goedkopere) wilt? Met dit kleine hulpstukje kun je zelfs je oude horlogebandje met de Apple Watch verbinden.

Zoals wel vaker bij handige uitvindingen is het concept van Adappt heel simpel: aan de ene kant zit een verbindingsstuk die je vastklikt aan de Apple Watch, terwijl de andere kant een normaal ‘haakje’ heeft die je ook op normale horloges aantreft. Dit maak het mogelijk om ieder doorsnee polsbandje aan de Adappt, en daarmee aan de Apple Watch te hangen.

Verschillende edities
De Adappt komt beschikbaar in plastic, aluminium, roestvrij staal en goudkleurig metaal, zodat iedere Apple Watch een bijpassend exemplaar heeft. Er zijn zelfs gouden versies te bestellen, mocht je voor de duurste Apple Watch gaan.

De Indiegogo-campagne voor Adapt is pas net van start gegaan, en voor een donatie van 7 dollar krijg je de plastic variant al naar je toegestuurd in juni 2015, mits het streefbedrag van 50.000 dollar gehaald wordt.

[gv data=”IQdvJSnfBlU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *