Ajax-haters zeggen massaal Ziggo op

Ziggo-Ajax
De telefoons bij de klantenservice van Ziggo staan roodgloeiend. Het nieuws dat ze de officiële sponsor van Ajax worden, valt vooral niet zo goed in de regio Rotterdam.

Vanochtend werd bekend dat Ziggo de nieuwe shirtsponsor wordt van Ajax. Dit betekent dat het bedrijf (dat binnenkort fuseert met UPC) 36 miljoen euro aan de voetbalclub betaalt. Het duurde vervolgens niet lang voordat Twitter ontplofte met vooral verontwaardigde Feyenoordfans.

“Veel vragen”
Een woordvoerder zegt tegen NOS dat het enorm druk is bij de klantenservice, al zou dit niets te maken hebben met het nieuwe sponsorcontract. Het is toevallig heel druk met klanten die vragen hebben, aldus de woordvoerder. Eén blik op Twitter en we weten wel beter, wij hebben de leukste reacties voor je op een rijtje gezet.

De hoogtepunten
Tweet01

Tweet02

Tweet03

Tweet04

Tweet05

Tweet06

Tweet07

Tweet08

Tweet09

Tweet10

Nog geen reacties

  1. Dat je jezelf überhaupt in zo’n situatie wilt brengen vanwege een tikje tegen een bal. Zo kinderachtig en dom.. Echt waar gaat het heen met deze wereld.

    In Amsterdam rijden zeker ook geen Opels meer of wel?

    • @JamesBond007: Ik denk dat na deze heisa inderdaad alle Opels naar het zuiden gaan en alle Mercedesen (sponsor ajax) richting Amsterdam gaan. Wat heel mooi het klasse verschil aangeeft. Ajax is natuurlijk de mercedes in de eredivisie. en opel is natuurlijk wat minder. Klopt allemaal als een bus dus!

  2. “Je wil toch niet mee gaan betalen?”

    Ja lutser waar denk je dat het geld van je kaartje heen gaat als je aan een uitwedstrijd gaat.
    Het zelfstandig denkvermogen van de gemiddelde voetbal supporter ligt volgens mij op het niveau van een mierenhoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *