Ajax-haters zeggen massaal Ziggo op

Auteur: , 14 Reacties
Ziggo-Ajax

De telefoons bij de klantenservice van Ziggo staan roodgloeiend. Het nieuws dat ze de officiële sponsor van Ajax worden, valt vooral niet zo goed in de regio Rotterdam.

Vanochtend werd bekend dat Ziggo de nieuwe shirtsponsor wordt van Ajax. Dit betekent dat het bedrijf (dat binnenkort fuseert met UPC) 36 miljoen euro aan de voetbalclub betaalt. Het duurde vervolgens niet lang voordat Twitter ontplofte met vooral verontwaardigde Feyenoordfans.

“Veel vragen”
Een woordvoerder zegt tegen NOS dat het enorm druk is bij de klantenservice, al zou dit niets te maken hebben met het nieuwe sponsorcontract. Het is toevallig heel druk met klanten die vragen hebben, aldus de woordvoerder. Eén blik op Twitter en we weten wel beter, wij hebben de leukste reacties voor je op een rijtje gezet.

De hoogtepunten
Tweet01

Tweet02

Tweet03

Tweet04

Tweet05

Tweet06

Tweet07

Tweet08

Tweet09

Tweet1014 reacties

Knuppels. Wat zijn jullie? 12?
Dat je jezelf überhaupt in zo’n situatie wilt brengen vanwege een tikje tegen een bal. Zo kinderachtig en dom.. Echt waar gaat het heen met deze wereld.

In Amsterdam rijden zeker ook geen Opels meer of wel?
@JamesBond007: Ik denk dat na deze heisa inderdaad alle Opels naar het zuiden gaan en alle Mercedesen (sponsor ajax) richting Amsterdam gaan. Wat heel mooi het klasse verschil aangeeft. Ajax is natuurlijk de mercedes in de eredivisie. en opel is natuurlijk wat minder. Klopt allemaal als een bus dus!
Zal dat volk hun bank ook boycotten als ze ontdekken dat die investeert in wapentuig? Oh wacht, dat is geen voetbal natuurlijk..
Haha wat prachtig kortzichtig dit.
Ze lopen wel alle twee in Adidas begreep ik :)
@Donstil: Klopt Ajax en Feyenoord delen Adidas als sponsor en PSV en Ajax rijden allebei Mercedes. Waar een mens zich druk om kan maken
Tja niets voor niets, voetbal voor en door retards.
Wat is een ajax?
@azenomei: vloerreiniging middel
@hot12345: Dat verklaard het, ik zal het eens aan de schoonmaakster vragen.
@azenomei: Doe gelijk ook de groeten van mij, dat zal ze vast wel leuk vinden.
@hot12345: Ze vroeg: Wat is een hot12345?
@azenomei: een eitje wat trilt, om haar te vermaken. Dat moest ze wel weten. Of ze doet alsof ze niet weet net zoals alle andere vrouwen
“Je wil toch niet mee gaan betalen?”

Ja lutser waar denk je dat het geld van je kaartje heen gaat als je aan een uitwedstrijd gaat.
Het zelfstandig denkvermogen van de gemiddelde voetbal supporter ligt volgens mij op het niveau van een mierenhoop.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).