Boeiende nieuwtjes over huidige gang van zaken bij Apple

Tim Cook
Voordat de nieuwe producten worden gepresenteerd komt Apple traditiegetrouw met enkele cijfers en nieuwtjes op de proppen.

Zo opende CEO Tim Cook de keynote met een praatje over Apple Music. De muziekdienst heeft inmiddels 17 miljoen abonnees. Daarnaast maakte Cook bekend dat de App Store inmiddels de 140 miljard downloads is gepasseerd. Vervolgens horen we wat yada yada cijfers over Apple en de CEO verdwijnt van het podium.

Apple

Shigeru Miyamoto, ontwerper van Mario, verschijnt op het podium en er wordt bekend gemaakt dat de videogame naar iOS komt. Het gaat hier om een gloednieuwe Super Mario game. Het spel zal precies spelen zoals je Mario van vroeger gewend bent, alleen nu in touch-vorm uiteraard. De game komt later dit jaar de App Store, een prijs is niet bekendgemaakt. Met de lancering van Mario naar iOS introduceert Apple ook een set Emoji’s die je kunt gebruiken in iMessage.

Miyamoto neemt afscheid van het publiek en Tim Cook keert terug op het podium. De CEO praat over educatie en hoe Apple hier een deel van wil uitmaken. Dit is echter niet interessant voor ons Europeanen, aangezien de Amerikaanse techgigant zich vooral richt op diens eigen markt (de VS). Vervolgens worden enkele updates voor iWork getoond. De aandacht gaat nu uit naar nieuwe producten: de Apple Watch 2 en iPhone 7.

UPDATE: Alles over Super Mario Run op iOS lees je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *