Alle toekomstige uitbreidingen voor Destiny uitgelekt

Destiny-Gelekte-Uitbreidingen
Oeps. Een gelekte foto laat zien wat Destiny-spelers in de toekomst allemaal nog kunnen verwachten van de populaire online shooter.

De foto met daarop een tijdlijn van toekomstige downloadbare content verscheen onlangs op het forum van Bungie, de ontwikkelaar van Destiny, en later op Reddit. De foto werd zo te zien gemaakt tijdens een interne meeting, waarbij de toekomstplannen voor deze populaire videogame werden besproken.

House of Wolves, The Dark Below
Op de foto is goed te zien hoe er na de release van de originele game nog vijf uitbreidingen in de startblokken staan. De eerste, The Dark Below, verscheen afgelopen december. Ook de inmiddels aangekondigde dlc House of Wolves is te zien, met een verschijningsdatum van 10 maart 2015.

Nu wordt het echter pas echt interessant. Tot nu toe heeft Bungie haar kaken namelijk stijf op elkaar gehouden over wat ze van plan zijn nadat House of Wolves te downloaden is, maar deze foto laat zien dat ze nog heel wat van plan zijn met Destiny.

Destiny-Uitbreidingen

Een nieuw schijfje?
Als de gelekte foto echt is, verschijnt in september de Comet: Plague of Darkness content. Deze uitbreiding wordt de grootste tot nu toe, met twaalf nieuwe verhaalmissies, zes multiplayermappen en vier Strikes die zich ook op een nieuwe planeet afspelen.

Daarom zou Comet: Plague of Darkness ook op een los schijfje verkocht worden. Hoewel Bungie al bezig is aan Destiny 2, moet dit dus een soort zoethoudertje worden voor de officiële sequel.

Korreltje zout
Na deze grote klapper verschijnen Vex en Forge of Gods in de loop van het jaar, deze laatste twee uitbreidingen hebben weer meer het formaat van The Dark Below en House of Wolves. Omdat het hier om een gelekte foto gaat van een meeting is het slim om het voorlopig nog met een korrel zout te nemen, al ziet het er wel geloofwaardig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *