Alles in één-muziekinstrument gaat eindelijk in de verkoop

instrument-one
Omdat één instrument bespelen veel te mainstream is.

Eindelijk is het zover: het Kickstarter-project Instrument 1 is na een succesvolle crowdfundingactie beschikbaar voor de consument. Met het elektronische apparaat kun je gitaar, bas, piano én viool bespelen. Het project ging in 2015 live met als doel 75.000 dollar op te halen. En met succes, want na 6 uur stond de teller al op dit gewenste bedrag. Dat het project uiteindelijk meer dan 1,3 miljoen dollar op zou leveren, is misschien wel een nog grotere verrassing.

Dat Instrument 1 nu pas te koop is, ligt vooral aan de transformatie van prototype tot massaproductie. In een bericht op de Kickstarter-website bevestigt Artiphon, de ontwikkelaar van het product, nogmaals hoeveel er bij dit proces komt kijken. Beter laat dan nooit, toch?

De mogelijkheden met Instrument 1 zijn ongekend. Naast de meerdere instrumenten die te bespelen zijn op het apparaat, kun je dankzij de USB- en Lightning-aansluiting via je computer, iPhone, iPad of Mac allerlei special effects toevoegen, waardoor je niet uitgespeeld raakt. Het product is voor omgerekend 368 euro te koop in de Artiphon-webshop. Hebben!

[gv data=”adcdx-kWGpo”][/gv]

Eén reactie

  1. Alles-in-een-muziekinstrument meer een gadget dan een echt instrument. Het verbaasd mij dat dit soort kickstarters zo succesvol zijn. Ben benieuwd hoe goed hij het verder gaat doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *