Alles over de nieuwe OnePlus 7T gelekt

OnePlus TV: nieuwe informatie opgedoken
Wat kunnen we verwachten van dit toestel?

Eerde dit jaar bracht OnePlus de 7 en de 7 Pro uit. Hoewel OnePlus destijds niet kon bevestigen tegenover Apparata of er later dit jaar ook weer een T-versie ging komen, kunnen we er nu vanuit gaan dat dit zeer zeker zo is. Langzaam maar zeker druppelt er meer info over de toestellen binnen.

Zo is er veel info naar buiten gekomen over de nieuwe 7T, het goedkopere model ten opzichte van de 7T Pro. Via Twitter heeft Ishan Agarwal de nodige info online gezet. Volgens hem krijgt de OnePlus 7T een 6.55-inch 2K Super AMOLED 90hz Display met een kleinere notch. Tot nu toe had alleen de 7 Pro een display met 90 Hz.

Verder zou de 7T het moeten doen met 8 GB werkgeheugen en komt het toestel met 128 GB en 256 GB op de markt. De bron spreekt over de kleuren Frosted Silver en Haze Blue. Onder de kap de krachtigste chip van Qualcomm, de Snapdragon 855 Plus. De OnePlus 7T heeft een 3.800mAh batterij en drie camera’s op de achterkant. Het gaat hier om 48 MP, 16 MP en 12 MP. Met 960FPS slomo-functie, een groothoeklens en een nachtmodus. Op de voorkant zit en 16 megapixel camera.

Volgens de bron zal OnePlus de nieuwe 7T en 7T Pro aankondigen op 26 september in India.

Eén reactie

  1. Jammer van die matige accu voor zo’n toestel … Was op de OP7P ook geen feestbeest en dan had je nog de gewone 855 en niet de 855plus wat inweze een overclocked 855 is en dus per definitie meer stroom vreet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *