Altered Carbon: Netflix Original toont het eeuwige leven

Netflix Orignal Altered Carbon
Hoeveel heb jij ervoor over om voor altijd te kunnen bestaan?

Netflix heeft vandaag een tipje van de sluier opgelicht van het gloednieuwe Altered Carbon. Dit exclusieve Netflix-project is gebaseerd op het fameuze gelijknamige boek van Richard K. Morgan uit 2002. Het sciencefictionverhaal start met een soldaat die weer tot leven wordt gewekt om de moord van een rijke zakenman te onderzoeken.

In onderstaande trailer is te zien hoe dit proces precies in zijn werk gaat. Volgens Morgan’s verhaallijn is het in de toekomst mogelijk om een kopie van iemands gedachten en persoonlijkheid in een nieuw lichaam te implementeren. Hierdoor ontlopen mensen (voornamelijk het rijke en beroemde gedeelte) constant de dood.

De hoofdrol is in handen van Joel Kinnaman, die je misschien al kent als Conway in de serie House of Cards. Joel neemt in Altered Carbon de hoofdrol op zich als Takeshi Kovacs. Dit is een eenzame overlevende soldaat uit een groep interstellaire strijders die lang geleden verslagen werden.

De rijke Laurens Bancroft geeft Kovacs echter een tweede kans in een nieuw lichaam. In ruil daarvoor moet de hoofdrolspeler echter een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf. Altered Carbon bestaat uit 10 afleveringen en is vanaf 2 februari 2018 exclusief te bekijken op Netflix.

[gv data=”qM7Eob4YFDQ”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *