Android 7.1.1 zorgt voor problemen op Nexus 6

Nexus 6
Wacht nog even met updaten!

Bezitters van de Nexus 6 ervaren problemen nadat ze de nieuwste Android update hebben binnengehaald. Het gaat hier om versie 7.1.1 Nougat. Via het productforum van Google klagen eigenaren over problemen tijdens een telefoongesprek via de speaker. Er zouden echo’s klinken en soms is er een ruis waarneembaar. In het slechtste geval valt de audio compleet weg.

Downgraden naar Android 7.0 is een tijdelijke oplossing, aldus de bezitters op het forum. Het lijkt er dus op dat er daadwerkelijk wat aan de hand is met Android 7.1.1. Nougat. Of alleen de Nexus 6 met deze problemen kampt is nog niet duidelijk.

Google is inmiddels op de hoogte van het probleem. Getroffenen dienen nog even geduld te hebben. De zoekgigant zal in de nabije toekomst met een fix komen.

Nog geen reacties

 1. Hoe vaak moeten we het nog roepen …

  NOOOOOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT direct updaten bij een nieuwe release !
  Of je nu op windows, OSX,IOS, Android of wat dan ook zit.

  Er gaat altijd wel iets fout en je loopt te kloten en wint er niks mee.
  Wacht tenminste een aantal dagen en het liefst een paar weken.

 2. Ik snap je punt maar als iedereen een paar weken zou wachten met updaten komen juist zulke dingen niet naar voren. Bètas worden in verhouding ook maar op kleine schaal getest.

  • @ffw88: Het zal nooit gebeuren dat iedereen wacht, dus de bugs komen altijd wel naar voren.
   Laat ik het anders zeggen, de domme mensen testen het toch wel want die moeten upgraden, meestal weten ze niet eens waarom maar willen per direct de nieuwste versie hebben.
   Beetje je het volk dat direct gaat staan in het vliegtuig nadat er geland is en het vliegtuig stilstaat voor de gate. Gaan moeilijk lopen doen in het gangpad en staan vervolgens nog 5 minuten tegen elkaar aan.

   Die groep blijft bestaan en beta-testen wel voor de mensen die wat slimmer zijn en even afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *