‘Apple stopt met dramatisch MacBook Pro-toetsenbord’

Auteur: , Geen reacties
Apple-toetsenbord

Soms kun je beter loslaten als het niet meer werkt.

Keer op keer op keer heeft Apple geprobeerd het vlindertoetsenbord van de MacBook Pro te verbeteren. Telkens bleken de toetsenborden niet naar smaak van de consumenten te werken. Ondanks het blijven proberen van Apple bleef het systeem voor problemen zorgen. Kapotte toetsen, het mechanisme dat kapot gaat, stof dat tussen de toetsen komt en ga zo maar door.

Apple is zelfs een reparatieprogramma opgestart om problemen met het vlindertoetsenbord aan te pakken. De nieuwste generatie MacBook Pro heeft tevens een nieuwe generatie vlindertoetsenbord gekregen, maar nog steeds is het systeem alles behalve perfect.

Met alle pogingen die Apple gedaan heeft het toetsenbord te verbeteren lijkt er geen ontkomen meer aan. Dit betekent weg met het toetsenbord, terug naar de tekentafel en opnieuw beginnen met ontwerpen. Volgens analist Ming-Chi Kuo is dit precies wat Apple gaat doen. Het vlindertoetsenbord zou vervangen gaan worden voor een systeem met compleet nieuwe schakelaars die moeten zorgen voor meer stevigheid. Volgens de analist introduceert Apple dit systeem op de nieuwe MacBook Air die gaat komen. Volgend jaar zouden de MacBook Pro’s aan de beurt zijn. (via 9to5Mac)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).