Apple en Logitech komen met een goedkopere Pencil

Auteur: , 3 Reacties
Apple en Logitech komen met een goedkopere Pencil

Het pennetje heet Crayon.

De Apple Pencil is een prijzig speeltje. In Nederland mag je maar liefst 99 euro dokken voor het ding. Voor veel mensen is dit wat te gortig en dat lijkt Apple ook te beseffen. Ze verlagen niet de prijs van de Pencil, maar lanceren in samenwerking met Logitech een goedkoper alternatief voor het dure potlood uit Cupertino.

De Crayon van Logitech werd, net als de nieuwe iPad, gepresenteerd op een educatief evenement in Chicago. Het onderwijs is dan ook meteen de doelgroep van deze stylus. Nóg een stylus in het gamma van Apple. Steve Jobs zal zich omdraaien in zijn graf. De medeoprichter van Apple maakte er nooit een geheim van dat hij niks had met een stylus.

Naast een nieuwe stylus, kondigden Apple en Logitech ook een nieuwe toetsenbord case aan voor de iPad. Apple heeft niet bekendgemaakt wat nu precies de concrete verschillen zijn tussen de Pencil en de Crayon. Het is tevens niet bekend wanneer de nieuwe producten van Logitech kunnen worden aangeschaft.

Fotocredit: Justine Ezarik op Twitter3 reacties

Hou nu eens op met die onzin “Steve Jobs zal zich omdraaien in zijn graf. De medeoprichter van Apple maakte er nooit een geheim van dat hij niks had met een stylus.”
Dit sloeg op de harde plastic stylus die je vroeger had om je resistive screen te kunnen bedienen. Dit heeft niets te maken met de pencil, die een totaal andere functie heeft.
Dit zijn realistische prijzen idd …
De originele voor 99 euro en je dan richten op scholen is gekkenwerk
Bij m’n dochter op school gebruiken ze (om overduidelijke redenen) Android tablets.
Ik zie ze niet snel wisselen naar een alternatief waarvan de pencil zelf al net zo duur is..
(Ik snap het product best, maar het blijft duur)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).