Apple-fan showt Apple Book gratis

Ken jij deze sokjes nog?
En bespaart je hierdoor een hoop geld!

Een Apple fan genaamd Stephan Hackett heeft een YouTube video online gezet waar hij het dure Apple Book showt, met de producten ernaast.

Het boek van Apple kost in de winkel 300 dollar en sommige mensen waren gek genoeg om het boek te kopen. Ondanks de dure prijs, is er niets speciaals aan het boek. Het laat alle producten van Apple zien en is hiermee dus bijna een catalogus. Er staat alleen geen prijs bij de producten.

Hackett is zelf een enorme Apple fan, zo is op zijn website te lezen. Hij spaart alle producten van het technologiebedrijf en kon dus alle producten uit het boek laten zien.

[gv data=”avj7mYRxVjo”][/gv]

Door de video kun je ook zien hoe de ontwerpen van Apple door de jaren heen zijn aangepast. De Macbook is bijvoorbeeld een stuk dunner en past makkelijk in een schooltas, zonder rugklachten. En de iMac is een stuk dunner geworden. Het verschil tussen de iMac G3 en de iMac tegenwoordig is toch echt wel een paar centimeter!

Mocht je nu zin hebben om Apple producten te kopen, dan kun je deze tijdelijke rode producten kopen. De opbrengst van deze producten gaat namelijk naar een organisatie die onderzoek doet naar aids.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *