‘Apple installeert Beats Music op elke iPhone en iPad’

'Apple installeert Beats Music op elke iPhone en iPad'Apple is al bezig om iPhone-gebruikers aan te moedigen Beats Music te installeren, maar waarschijnlijk duurt het niet lang meer voordat de muziekdienst een permanente plek op je home screen krijgt.

Volgens The Financial Times zou Apple Beats Music vanaf volgend jaar namelijk installeren op elk iOS-apparaat. Het techbedrijf hoopt dat op deze manier meer iOS-users zich zullen aanmelden voor de dienst. De streamingdienst kan niet op tegen grote concurrenten als Spotify en daar wil Apple op deze manier verandering in gaan brengen.

Apple zou Beats Music willen integreren in de Muziek-app, zodat alle aan muziek gerelateerde apps op dezelfde plek te vinden zijn. Je vindt daar nu namelijk je eigen muziekverzameling, iTunes en iTunes Radio, terwijl Beats Music het plaatje dus compleet moet maken.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple een bepaalde dienst een vaste plek op een iOS-device geeft. Hetzelfde gebeurde eerder met iBooks en Podcasts. Ook deze twee diensten waren eerder alleen te downloaden via de App Store, maar staan nu standaard op je iPhone of iPad.

Nog geen reacties

  1. Afrader, op mijn HTC is het misbaar, op een Apple device zal het wel niet anders zijn. Alles wat het doet is een flinke zooi bas er overheen gooien en het geluid door een wollen sjaal afspelen. Veel te warm geluid met overdreven bas. Natuurlijk leuk voor bepaalde nummers, maar niets om naar uit te kijken (net zoals de beats hoofdtelefoons ed). Zijn nog andere filters uiteraard, maar wat een trieste bedoening is dat beats toch…

    Verkoopt goed maar daar is ook al het positieve mee gezegd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *