‘Apple komt binnenkort met groot nieuws’

'Apple komt binnenkort met groot nieuws'
Wat staat de wereld te wachten?

Het is over het algemeen bekend dat Apple werkt aan een aantal nieuwe zaken buiten de reguliere producten. Zo komt het techbedrijf dit jaar met een eigen streamingdienst op de proppen, maar Apple heeft nog iets in petto voor 2019.

Zo heeft het bedrijf op de achtergrond gewerkt aan een abonnementsdienst voor nieuws. Volgens BuzzFeed is de dienst bijna klaar voor de presentatie, want op 25 maart zal Apple de nieuwsdienst officieel gaan onthullen. Het evenement moet plaatsvinden in het eigen Steve Jobs Theater op het Apple Park in Californië.

Aangezien Apple’s streamingdienst ook niet lang meer op zich laat wachten is de kans aanwezig dat het merk dit evenement gaat gebruiken om daar iets over te vertellen. De bronnen tegenover BuzzFeed laten daar echter niets over los. De abonnementsservice van Apple gaat naar verluidt 10 dollar per maand kosten. De ene helft voor de inkomsten gaat naar Apple, de andere helft naar uitgevers op de nieuwsdienst. Zoals gebruikelijk weigerde het Amerikaanse techbedrijf iedere vorm van commentaar op de geruchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *