‘Apple lanceert de iPhone 6S en 6S Plus al in augustus’

Komt de iPhone 6S al in augustus?
Apple-liefhebbers hoeven nog maar drie maanden te wachten op de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, want de techgigant wil de toestellen al in augustus lanceren.

Dat is althans want het Chinese United Daily News en analist Ming-chi Kuo van KGI claimen. De afgelopen jaren bracht Apple zijn nieuwe toestellen voornamelijk in september op de markt, maar het inkoopgedrag van de Amerikanen wijst erop dat ze zich al eerder klaarmaken voor de release van de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus.

Bronnen van UDN melden namelijk dat Apple fors meer onderdelen in heeft gekocht, zodat er genoeg toestellen klaar zijn voor de lancering in augustus. Is het nodig om alvast te gaan sparen? Wel als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan met Force Touch en een 12 megapixel camera en graag wilt checken of je iPhone daadwerkelijk sneller wordt van een A9-processor en meer geheugen.

Geef je daar niet zoveel om, dan doe je er vooralsnog goed aan het geld in je portemonnee te houden. We hebben namelijk nog geen berichten voorbij zien komen over echt schokkende vernieuwingen.

Nog geen reacties

    • @Donstil: Ik zie de link tussen de eerste en de tweede zin niet. Wat ik wel zie, is dat je een Apple liefhebber bent, en de tweede zin is een perfecte beschrijving van de denkwijze van een doorsnee Apple liefhebber.

      En iedereen zonder Apple is natuurlijk direct een hater, koop gewoon een Samsung oid, hoef je je om niemand druk te maken :).

  1. Ik vind het altijd wonderlijk dat er op weinig artikelen gereageerd wordt hier en op het moment dat het over Apple gaat iedereen alert is en direct moet reageren en vertellen hoe slecht Apple wel niet is. Maakt de artikelen een stuk minder aantrekkelijk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *