Apple lanceert in 2017 drie nieuwe iPhones

iPhone
We weten steeds meer van de nieuwste iPhone 8.

Apple gaat volgend jaar drie nieuwe iPhones op de markt brengen. Slechts een variant krijgt een oled-scherm. In de afgelopen jaren bracht Apple twee versies van de iPhone op de markt: één met een 4,7 inch-scherm en een groter 5,5 inch-toestel.

Eerder werd al bekend dat de rand van de iPhone gaan verdwijnen en de smartphones van Apple zouden hierdoor een groter scherm krijgen. Het huidige 4.7-inch formaat zou groeien naar 5-inch. De Plus is met een schermgrootte van 5.5-inch al geen kleine jongen, maar volgens de analisten groeit het scherm van deze telefoon straks naar 5.8-inch.

Een oled-scherm biedt diepere zwartwaarden, omdat alleen delen van het scherm lichtgeven.

Eerder meldde de zakenkrant Nikkei dat alle drie de modellen een glazen achterkant zullen krijgen. Hierdoor zou draadloos oplader mogelijk zijn.

De zakenkrant Nikkei heeft wel vaker hele betrouwbare geruchten. Ook dit keer kan Nikkei wel eens gelijk hebben. Eerder dit jaar kwam namelijk al naar buiten dat Apple patenten heeft aangevraagd voor een telefoon die helemaal van glas is en dat Apple bezig is met compleet draadloos en contactloos opladen. Hoe apple de techniek precies gaat toepassen is nog niet helemaal duidelijk. Bekend is ieder geval dat de voor- en achterkant bij elkaar worden gehouden door een aluminium frame.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *