Apple-medewerker verklaart het gebrek aan USB-poorten in nieuwe Macbook Pro

macbook pro poorten
Deze medewerker bekijkt het van de luchtige kant.

Nee, de video van de Spaanse man die zich rot lacht is niet nieuw, maar wat blijft het grappig. Ook in dit nieuwe filmpje waar de man zogenaamd ingaat op waarom er alleen nog maar USB-C-poorten in de nieuwe MacBook Pro zitten, is hilarisch te noemen.

De voornaamste reden ligt natuurlijk voor de hand: zodat mensen een aparte dongle moeten kopen om hun oude USB-kabels te kunnen gebruiken. Dit ‘idee’ kwam nadat Tim Cook de ontwikkelaars had gedwongen om de nieuwe MacBook Pro winstgevender te maken dan de iPhone. De Apple-medewerker is er nog steeds niet over uit of het een absurd idee of juist geniaal was.

Alhoewel de video natuurlijk een parodie is, zit er naar onze mening zeker een kern van waarheid in. De meeste apparaten werken nu nog prima op een oude USB-kabel. De oude USB-aansluitingen is trouwens niet het enige dat verdwijnt in de nieuwe Macbook Pro.

Voor nog meer grappen en grollen kun je de video hieronder zelf bekijken. Wij kijken in ieder geval, net als de man in het filmpje, reikhalzend uit naar mensen met een MacBook Pro die een hele voorraad aan dongles met zich meesjouwen.

[gv data=”-XSC_UG5_kU”][/gv]

Eén reactie

  1. Zelfs de hardcore wens beginnen inmiddels te klagen … Gaat echt nergens meer over.
    Innovatie bij Apple is tegenwoordig het weglaten van iets zonder echt iets daarmee te winnen.
    MS rukt op met mooie hardware en een steeds betere Windows 10 en natuurlijk de wereld aan software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *