Apple Music maakt eerste serie, hoofdrol voor Dr. Dre

Beats by dre
Dr. Dre, rapper/producer/acteur/koptelefoon-bijna-miljardair, gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe serie die wordt gemaakt door Apple Music.

Dit nieuws komt van The Hollywood Reporter.

We schreven al eerder over het gerucht dat Apple zelf series gaat maken en dat blijkt nu te kloppen, ookal gaat dit dan via Apple Music (ergens wat vreemd natuurlijk). De serie gaat Vital Signs heten en wordt gedistribueerd via Apple Music, niet via iTunes. In eerste instantie gaat het om zes afleveringen van ieder ongeveer een half uur, waarbij ‘iedere keer een andere emotie centraal staat en de vraag hoe Dr. Dre’s personage daar mee omgaat’. Het wordt een ‘donker, semi-autobiografisch-drama’ – een beetje zoals Straight Outta Compton dus, wat toch wel unaniem een belachelijk groot succes mag worden genoemd. Dat zal Apple ook opgevallen zijn. Ook zou er nogal wat seks en geweld in zitten. Zo zou er in een aflevering die maandag werd opgenomen een heuse orgie zitten, weet de Hollywood Reporter.

Het doel van de serie zou vooral ook zijn om aandacht te creëren voor Apple Music (dat schijnt hard nodig te zijn). Aan vergelijkbare series wordt op het moment nog niet gewerkt, het filmen is nog bezig en het project nog niet officieel aangekondigd. Naast Dr. Dre zullen Sam Rockwell en Mo McCrae een rol spelen. Verder zijn de details schaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *