‘Apple overweegt exclusieve rode iPhone XS (Max)’

'Apple overweegt exclusieve rode iPhone XS (Max)'
Een slimme strategie, mocht het gerucht kloppen.

Hoe krijg je nieuwe iPhones aan de man? Apple kan bijvoorbeeld de prijs verlagen, maar de Amerikaanse techgigant zal waarschijnlijk andere strategieën bedenken om de laatste iPhones te verkopen.

Een nieuw gerucht afkomstig uit Azië brengt een opmerkelijke troef naar voren. Apple zou de iPhone XS en iPhone XS Max exclusief voor de Chinese markt in een rode kleur uitbrengen. Een slimme zet. Niet alleen is de kleur van de vlag van China rood, de kleur heeft een zeer belangrijke betekenis voor de Chinezen. Bovendien is het land zeer bijgelovig als het gaat om kleuren, rituelen en soorten maaltijden.

Zo’n rode iPhone zou perfect uitkomen. In het verleden bracht Apple vaker rode iPhones uit, maar dit viel onder de Product RED line-up. Een reeks die gelinkt was aan hulp voor aids in combinatie met het Rode Kruis. Deze nieuwe rode iPhones zouden losstaan van die line-up en krijgen de unieke kleur ‘China Red’.

Apple zou de rode iPhones aan het einde van deze maand introduceren, bericht iPhonehacks. De informatie zou afkomstig zijn van een leverancier van het merk in Azië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *