Apple: ‘update voor iOS-bug komt spoedig’

iPhone X
Dat is te hopen voor iOS 11-gebruikers.

Gisteren kon je hier lezen over een ernstige bug die momenteel gaande is in iOS. Apple is uiteraard op de hoogte van het probleem en zegt spoedig met een fix te komen. De techneuten werken momenteel aan een oplossing.

Deze lente staat een grote update van iOS op de planning in de vorm van iOS 11.3. iPhone-bezitters hoeven zich echter geen zorgen te maken. Apple zegt tegenover The Verge dat er voor die tijd een update gaat komen die de bug moet dichten.

Niet alleen iOS heeft met het probleem te maken. Ook macOS, tvOS en watchOS kampen met de bug. Uiteraard komt Apple ook voor deze platformen met een update. Tot die tijd is het te hopen dat je de bug niet tegenkomt. De kans is klein, want in ons land gebruikt men de Telugu-karakters normaal gesproken niet.

Eén reactie

  1. Laten we het hopen dat dat werkt! Dit is juist iets wat Apple vroeger niet zo snel overkwam. iOS11 is bijzonder ‘buggy’. Grote fouten vind ik eigenlijk niet zo erg, daar komen wel updates voor. Maar het is meer de flow waarmee het toestel eerst werkte en hoe het nu gaat.

    Het is minder soepel. Met name met iTunes gaat er nog wel eens wat fout. Ook de batterijduur is een stuk korter. Het zijn allemaal software dingetjes, maar eigenlijk mag dit gewoon niet kunnen. Je koos juist voor een Apple product om niet deze onzin mee te hoeven maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *