Apple verkoopt dongle om grootste gemis te verhelpen

Hoe reset je 'm eigenlijk?
Dit had zomaar een bericht van De Speld kunnen zijn.

De iPhone 7 van vorig jaar maakte heel wat boze tongen los. De vele geruchten rondom het gemis van een headphone-jack deed menig tech-fanaat al bibberen, maar het bleek dus ook nog eens echt waar te zijn. Inmiddels zijn we een jaar verder en andere fabrikanten lijken deze bizarre trend te volgen.

Er is natuurlijk een dongle aanwezig in je iPhone-pakketje om alsnog via je oude vertrouwde koptelefoon met draad van je films, muziek en series te genieten, maar als je toestel aan de oplader moet, ben je het haasje. Gelukkig heeft Belkin dé oplossing: een dongle waardoor je één lightning-port hebt voor op te laden én een 3.5mm ingang!

Wat de hele situatie nog doltriester maakt, is dat Apple zelf het apparaat verkoopt. De Belkin Rockstar is namelijk een item dat niet misstaat in de innoverende Apple Store. Geef maar toe: na het zien van onderstaande foto wil je deze dongle zo snel mogelijk koppelen aan je gloednieuwe iPhone.

Belkin Apple dongle

De Belkin Rockstar is te koop voor 35 euro in de Apple Store. Wil je je beklag doen over het gemis van een fatsoenlijke oplossing, dan moet je bij de ‘courage‘ afdeling van Apple zijn.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *