Apple Watch kopen? Dat is dan $5.000

Apple Watch kopen? Dat is dan $5.000
Geen nood, er komen ook goedkopere versies voor het plebs.

We weten al vee over de Apple Watch. Dat ‘ie met lederen bandjes uit Nederland komt, voorzien is van een microfoon, je gezondheid trackt, spatwaterdicht is, en dat er een Apple Watch Edition in het goud komt. Wat we alleen nog niet weten is de prijs. Het Franse iGen, dat eerder raak schoot met info over de iPhone 6, meent het al te weten: de met goud bedekte versie gaat tussen de vier- en vijfduizend dollar kosten.

De minder exclusieve variant met een horlogeband van RVS moet weggaan voor zo’n 500 dollar, aldus bronnen tegen de site. Wie de kleinere sportversie met kunststof band opteert (38 ipv 42 mm) is al voor 349 dollar klaar.

Wanneer komt de Apple Watch op de markt?

Als we Angela Ahrendts, Apple Senior Vice President of Retail and Online Stores, mogen geloven wordt de Apple Watch in de lente pas in de winkels, zo blijkt uit interne documenten. iGen meent dat ze echter mikken op een release voor of op Valentijnsdag: 14 februari.

[lg_folder folder=”Apple/Watch/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

6 reacties

 1. Er zit voor 75 dollar aan goud op…
  Ook de RVS versie vind ik belachelijk duur. Voor een mooi elegant rond exemplaar zou ik het er nog voor over hebben. Maar dit ziet eruit als een goedkope prul van de kermis.
  Zo een vierkant scherm heeft geen enkele elegantie. Maarja het zal wel weer hip worden…
  Versta me niet verkeerd ik heb zelf ook veel spul van apple. Maar hier gaan ze de bal misslaan.

  • @mercedesclsfan: Inderdaad.

   Vraag me af wie dit zal kopen. Mensen die van dure horloges houden kopen denk ik toch liever een Rolex, Tag enz. Daarnaast behouden die horloges ook na 10 jaar gewoon hun waarde. Terwijl deze Apple Watch na twee jaar outdated is, zeker omdat tech tegenwoordig zo snel gaat. En daar zit je dan, na 2 jaar krijg je er €200 voor haha.

   Gebruik zelf ook veel van Apple, maar de laatste tijd komen ze steeds vaker met domme dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *