Apple Watch-maker in de problemen: 70% horloges defect

70 procent Apple Watches heeft defecten
Het is blijkbaar verrekte lastig om een Apple Watch te produceren.

Het Taiwanese Quanta is door Apple ingeschakeld om een deel van de Apple Watches te produceren. Het lijkt erop dat zij zich hier behoorlijk op hebben verkeken, want slechts 30 procent van de smartwatches rolt zonder problemen of defecten van de band, zo meldt Gforgames. Dat terwijl Quanta 3.000 werknemers heeft geleend van Foxconn, het bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de productie van de iPhone en iPad.

Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is met de 70 procent van de Apple Watches die niet geschikt worden bevonden voor verkoop. Mogelijk werken ze niet naar behoren of zitten er krasjes op de display of behuizing. We kunnen ons zo voorstellen dat Apple hier niet vrolijk van wordt, want over ruim een maand moet het horloge in de winkels liggen. Hoe meer Apple Watches er voor handen zijn, hoe meer er over de toonbank kunnen gaan.

6 reacties

  1. Bericht zal wel weer door Apple ontkent worden en het tekort zal als oorzaak hebben: een “bovenverwacht succes” en “niet aan te slepen”

  2. pffff, mensen koop dit ding toch niet. Smart watches hebben nog steeds niet bewezen waarom ze zo onmisbaar zijn dan ga je daar toch niet 400 zuurverdiende pegels aan stukslaan?

    Als het ding nou nog eens erg mooi was zoals een Iphone of een ipod, maar dit ziet er toch gewoon niet uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *