Apple-werknemers niet helemaal tevreden over iWatch

iWatch-problemen
Nieuwe geruchten tonen aan dat werknemers van Apple over één aspect van de iWatch niet bepaald tevreden zijn.

Website The Information sprak met verschillende anonieme Apple-werknemers, die lage verwachtingen scheppen over de batterijduur van de smartwatch. Hoelang we rond kunnen lopen met een iWatch voordat we hem aan een oplader moeten hangen is niet bekend, maar de accuduur is al langer een probleem geweest bij de ontwikkeling van de wearable van Apple.

Alternatieve oplaadtechniek
Om dit probleem op te lossen, heeft Apple gekeken naar alternatieve manieren om je iWatch op te laden. Denk hierbij aan zonne-energie, opladen middels beweging en wireless charging. Hoewel we geen zonnepanelen op het horloge zullen zien, schijnen er wel mogelijkheden aanwezig te zijn om hem op te laden op een draadloze manier. Dit zou het probleem van de korte accuduur enigszins oplossen.

Terwijl bijna alles over de iPhone 6 al op straat lijkt te liggen, is er nog maar weinig bekend over de iWatch. Toch begint het er steeds meer op te lijken dat we er aanstaande dinsdag een eerste glimp van krijgen te zien tijdens de Apple persconferentie op 9 september.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *