‘Apple’s streamingdienst gaat 10 euro per maand kosten’

'Apple's streamingdienst gaat 10 euro per maand kosten'
Welke strategie gaat Apple bewandelen?

2019 is het jaar van de streamingdiensten. Niet alleen Disney lanceert zijn eigen dienst, ook Apple komt na jaren van geruchten met zijn eigen platform. Vanuit de koker van Apple is officieel nog niet heel veel bekend, maar dankzij een bericht door Bloomberg weten we we nu wat meer.

Zo gaat Apple zijn dienst, genaamd TV+, in november lanceren. Althans, dat zijn de geruchten. In de Verenigde Staten gaat TV+ 10 dollar per maand kosten, verwacht dus een Nederlandse prijs van zo’n 9,99 euro per maand.

Apple zou zes miljard dollar gepompt hebben in het maken van eigen content. Met de lancering van de dienst zou er op deze manier een breed scale aan beschikbare Apple-content moeten zijn om te kijken. Het zijn investeringen die Apple een jaar later met zijn dienst terug hoopt te verdienen.

Apple TV+ komt wereldwijd beschikbaar in meer dan 150 landen. Apple zou meerdere pakketten gaan aanbieden om klanten over te halen. Bijvoorbeeld de eerste drie afleveringen van een serie gratis en dat je daarna moet gaan betalen. Het gerucht gaat dat Apple zijn dienst eerder wil lanceren dan Disney, dus dan moet dit vòòr 12 november gaan gebeuren. (via Bloomberg)

Lees ook: Disney’s streamingdienst in Nederland: dit gaat het kosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *