Apple’s vouwbare smartphone lijkt op Samsung Galaxy Fold?

Samsung Galaxy Fold: opbouwbare smartphone is hier!
Die kans is aanwezig.

De foldable phone is hip en heet. We weten nog niet zo goed in welke toepassingen mensen massaal de vouwbare smartphone gaan kopen, maar als fabrikant hoor je er niet bij als je geen vouwbare smartphone in het gamma hebt.

Samsung en Huawei zijn één van de eerste topmerken die met de Galaxy Fold en de Mate X de eerste vouwbare smartphone als product op de markt brengen. Apple werkt volgens ingewijden ook aan een eigen toestel en die krijgt mogelijk techniek die we van de Samsung Galaxy Fold kennen.

Volgens ETNews (Koreaans) heeft Samsung Display enkele voorbeelden van vouwbare schermen doorgestuurd naar Apple. Het Amerikaanse techbedrijf kan vervolgens beslissen of ze inderdaad in zee gaan met deze technologie, of dat ze bijvoorbeeld een deal sluiten met een andere fabrikant. De bron bericht over een 7.2-inch groot scherm. Dat is 0.1-inch kleiner in vergelijking met het scherm van de Galaxy Fold.

De verwachting is dat Apple pas in 2020 met een vouwbare smartphone gaat komen. Mocht het techbedrijf gebruik gaan maken van Samsung Display dan is dat geen vreemde keuze. De Koreanen leveren ook OLED-panelen voor de iPhone XS en iPhone XS Max aan het techbedrijf uit Cupertino. Samsung is overigens niet het enige merk, ook LG levert panelen aan Apple.

2 reacties

  1. ‘Apple’s vouwbare smartphone lijkt op Samsung Galaxy Fold?’

    Wat een onzin.. we hebben het over alleen het scherm. Dus alles wat vouwbaar is en een scherm van Samsung Display krijgt gaat op elkaar lijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *