Appscomm Fashioncomm: een horloge om mee te bellen

Appscomm Fashioncomm
Een telefoongesprek voeren door je pols voor je mond te houden, we zien het niet direct massaal aanslaan, maar er komen steeds meer slimme horloges op de markt waarbij het een optie is. Zoals bij de nieuwe Appscomm Fashioncomm A1, een smartwatch met technologie van Qualcomm.

Qualcomm kondigde in september al haar eigen slimme horloge aan, voorzien van een energiezuinig Mirasol-schermpje met “always-on” technoligie. Scherpe kleuren, altijd aan en zonder dat je batterij als een malle leegloopt. Het schijnt hiermee te kunnen. hi wordt nu echter geïntroduceerd als Appscomm Fashioncomm A1. Onder deze naam wordt hij nu in China geïntroduceerd.

Cameraatje

Het horloge heeft een 1,55 inch aanraakscherm en wordt gevoerd door een batterij met een capaciteit van 450mAh. Hiermee zou een stand-by-tijd van 19 uur haalbaar zijn. Ook zit er een 2 megapixel camera in, evenals een microsimkaartslot waarmee het horloge als een zelfstandig apparaat kan bellen en internettoegang heeft. De Appscomm Fashioncomm met een Android-toestel koppelen via bluetooth kan natuurlijk ook.

De helft van een Samsung

Hij is vanaf 12 december verkrijgbaar in de kleuren oranje, rood, legergroen, saffierblauw, wit en zwart. Omgerekend kost hij 157 euro. Ruwweg de helft van een Samsung Galaxy Gear

[lg_folder folder=”Appscomm/Fashioncomm_A1/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *