Asus Padfone 2 over twee weken verkrijgbaar in Nederland

Asus Padfone 2
Zowel tablets als smartphones zijn de belangrijkste spelers in de huidige mobiele revolutie. Bij Asus hadden ze het briljante idee om beide te combineren tot één enkel product, genaamd de Padfone 2. Het device ligt over twee weken in de Nederlandse winkels.

De Padfone 2 is uniek vanwege de combinatie tussen een tablet en een smartphone. Het draait op het Android 4.1-platform. De phone is uitgerust met een 1,5 GHz quad-core-chipset van Qualcomm, een 4,7-inch Super IPS+-scherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels en een 13 megapixel autofocuscamera.

Daarnaast heb je een tablet, ook wel de Pad genoemd die alsware een omhulsel vormt voor de smartphone en alle functies overneemt zodra je de smartphone verbindt met de tablet. Op de achterzijde van de pad vind je een gleuf waar de smartphone precies inpast. De tablet heeft een 10,1-inch aanraakscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels en een 5000 mAh accu. Samen wegen beide apparaten 645 gram, waarbij de tablet 514 gram voor zijn rekening neemt en er dus 135 gram voor de smartphone overblijft.

Coolblue, Mediamarkt en Saturn (en in België Vanden Borre) zijn volgens Androidworld de partijen die vanaf half april de Padfone 2 gaan leveren. De adviesprijs voor het model met 32GB geheugen is € 699. De smartphone-tablet-combo is alleen beschikbaar in het zwart.

Asus Padfone 2

Nog geen reacties

  1. Dit lijkt mij dus te geniaal voor woorden. Een groot scherm als je het nodig hebt en voor onderweg hoef je enkel de telefoon uit je zak te halen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *