ATOM: gereedschap voor aan je sleutelbos

ATOM (A Tool of Multipurpose)
Om het nou een complete gereedschapskist aan je sleutelhanger te noemen, nee, maar een multitool met de meeste functies per vierkante centimeter is het waarschijnlijk wel.

Dit stukje roestvrij staal voor aan je sleutelbos proberen de bedenkers uit Amerika naar de markt te brengen via een crowdfundingproject op Kickstarter. En als je ziet welke gereedschapsfuncties het heeft, lijkt het best wat te kunnen worden.

Er zit een flessenopener op, een drietal zeskant moersleutels, een liniaal (hij kan ook met het metrisch systeem uitgevoerd worden), een schroevendraaier met platte punt die tegelijk dienen als de helft van een Philips-kop, een wrik-tooltje, een gradenboog, een vijl, en een bot zaagje om wel door zacht hout en karton te snijden, maar geen schade aan je huid aan te richten.

De ATOM (A Tool of Multipurpose) heeft op het moment van schrijven $15.518 opgehaald. Het doel is een keiharde 40k met nog 23 dagen te gaan. We zijn benieuwd of het ze gaat lukken. Interesse in deze upgrade voor je sleutelbos (misschien past hij in dat andere Kickstarter-project, de BladeKey Bolt)? Hij kost 10 dollar.

[lg_folder folder=”0_Divers/ATOM_A_Tool_of_Multipurpose/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

3 reacties

  1. ziet er leuk uit, maar is dat wel sterk genoeg van roestvast staal?
    misschien een idee om zoiets van wolfraam of titanium te maken?

    Ook een beetje aan de dure kant lijkt me, maar hij zal nog wel iets goedkoper worden als hij er eenmaal is denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *