Avegant Glyph haalt ruim $420.000 op binnen 24 uur

Avegant Glyph Kickstarter
Gisteren begon de verkoop van de Avegant Glyph, een koptelefoon en display in één, via Kickstarter en dat was meteen een groot succes. Binnen vier uur werd het doel van $250.000 al bereikt en binnen 24 uur staat de teller op ruim $420.000.

Eigenlijk is het succes van de Glymp niet echt een verrassing. Deze gadget zit verdomd slim in elkaar. Je kan de Glyph namelijk niet alleen gebruiken als een normale koptelefoon, maar het is ook mogelijk om de beugel die normaal bovenop je hoofd zit voor je ogen te draaien.

Je beschikt dan over een zogenaamd Virtual Retinal Display dat beelden direct in je oog (retina) kan projecteren, combineer dat met het perfecte geluid dat uit de koptelefoon komt en je hebt de ultieme bioscoop ervaring.

Eerder deze maand liet Avegant tijdens CES in Las Vegas een Alpha versie van de Glyph, maar er wordt nog gewerkt aan een sterk verbetere Beta variant. Sinds gisteren is het mogelijk om via Kickstarter voor $499 deze Glyph Beta alvast te bestellen.

Je moet nog wel enkele maanden geduld hebben voordat Avegant begint met het uitleveren van de Glyph Beta. In onderstaande video’s is te zien hoe deze koptelefoon en display in één werkt.

[gv data=”Mqpiiajav14″][/gv]

[gv data=”ANivDWP2pQU”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *