Basketballer raakt geblesseerd: ‘Schuld van de iPhone 6!’

Auteur: , 7 Reacties
Basketballer raakt geblesseerd: 'Schuld van de iPhone 6!'

Ja, nee, tuurlijk. Geef de iPhone maar weer de schuld.

Professioneel basketballer Matt Bonner, spelend voor de NBA-club San Antonio Spurs, heeft een wel heel bedenkelijke oorzaak gevonden voor zijn tenniselleboog. Door zijn blessure heeft Bonner moeite moet dribbelen, vangen en gooien. Onheil waar de telefoon van Apple aan ten grondslag ligt, aldus de forward.

Omdat de iPhone 6 in schermmaat groeide ten opzichte van de 5/5s, heeft de Amerikaan meer moeite om het apparaat te bedienen. Iets dat langzaam uitmondde in een blessure. Hij zegt het echt:

“Everybody is going to find this hilarious, but here’s my theory on how I got it. When the new iPhone came out it was way bigger than the last one, and I think because I got that new phone it was a strain to use it, you have to stretch further to hit the buttons, and I honestly think that’s how I ended up developing it.”7 reacties

Is dit het nieuwe Apple-kanaal geworden?
@giejermo: Volgens mij ben jij nieuw hier. Het gaat hier allemaal om appel!
@giejermo: haha jank niet zo joh.. Gaat toch om dit belachelijke nieuws:) be happy!
@mikehaans: Waarbij de focus heel duidelijk weer op de iPhone ligt.

Ook grappig is het inleidende stukje tekst:


Ja, nee, tuurlijk. Geef de iPhone maar weer de schuld.


Jullie maken het er zelf naar Apparata, hoe kunnen we jullie dan serieus nemen? Ik ben me er van bewust dat dit een blog is, maar als jullie enkel “nieuws” kunnen kopiëren van Apple-minded sites, en andere merken/OS maar mondjesmaat de revue laten passeren moeten jullie niet janken. Er zijn genoeg Android/Windows sites waar nieuws vanaf te plukken. (Niet dat ik daar op zit, maar dat terzijde).

Ik heb absoluut niks tegen Apple, ik vind hardware in het algemeen interessant. Als jullie minstens 75% Apple nieuws plaatsen kunnen jullie beter het blog platgooien, dan is het niet serieus te nemen, maar de link via Autoblog geeft natuurlijk genoeg clicks..
@frietjemet: frietjemet for president! groot gelijk heb je! applerata.nl moet men maar aanmaken zodat de interessante dingen op apparata.nl komen te staan.
ehh ja ‘course…
men een android toestel had hij dit sowieso niet meegemaakt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).