Bedenker Uber komt met personal shop-app

Online shoppen wordt nog makkelijker
Online winkelen is nog nooit zo makkelijk geweest. De meeste grote winkelketens beschikken over een eigen app, zodat je vanuit je luie stoel alles kunt bestellen.

Je kunt natuurlijk ook naar de winkel gaan als je op zoek bent naar een specifiek voorwerp. Ook dat is binnenkort niet meer nodig, want de startup ‘Operator’ neemt het zoekwerk van je over. Operator is onder meer bedacht door Garrett Camp, co-founder van Uber. De homepage van de app maakt meteen duidelijk waar het om gaat: ‘Looking for something?’ Make a request and we will find it for you.’

En dat is precies hoe de applicatie werkt. Als je de applicatie opstart, krijg je de mogelijkheid om een berichtje te sturen naar een ‘operator’, die voor jou op zoek gaat naar de gewenste producten. Vervolgens stuurt deze operator jou een foto en beschrijving van het product terug. Is dat waar je naar op zoek was? Dan krijg je ook meteen de mogelijkheid om het product te kopen en handelt de operator de koop voor je af.

De operators zijn in de meeste gevallen mensen die bij een winkelketen werken en dus weten hoe ze jou het beste van dienst kunnen zijn. Of de applicatie ook echt een hit wordt, is nog maar de vraag. Het is natuurlijk enorm makkelijk om zelf te zoeken op websites als Amazon. Maar als je daar geen zin in hebt en liever iemand anders het werk laat doen, dan is deze app ideaal. Op dit moment is er alleen nog een beta-versie beschikbaar, waarvoor je je via deze link kunt opgeven.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *