Beëindig ieder verhit gesprek met de Deal With It Sunglasses

Deal With It
Met deze hoge temperaturen kunnen de gemoederen soms hoog oplopen. De Deal With It Sunglasses trekken de angel uit de discussie en maken jou automatisch de winnaar.

Je kent deze opvallende retro-zonnebril waarschijnlijk van een GIF die al sinds 2010 op het internet staat. In die GIF zien we de zonnebril uit de lucht vallen, totdat hij perfect op de neus van de hond uit Duck Hunt valt waarna de tekst Deal With It verschijnt. Als jouw levensstijl perfect bij die houding past, dan weet jij dankzij CNC-Design waar je jouw ogen mee kunt beschermen deze zomer.

Voor €22,90 haal je deze internetmeme-oogbescherming in huis. Omdat de volledige bril uit één stuk acryl is gesneden, is het niet mogelijk om de pootjes naar binnen te buigen. De bril bekommert zich dus duidelijk niet om gebruikersgemak, al past dat natuurlijk wel perfect bij de boodschap die je met deze zonnebril uit wilt dragen.

Nog geen reacties

 1. “They are one solid piece of high quality laser cut & engraved smoked acrylic”

  “Omdat de volledige bril uit één stuk gerookt acryl is gesneden”

  LoL, gerookt acryl? Met smoked bedoelen ze donker van kleur / “rook effect”. Stiekem google translate gebruikt?

  • @Laue: Lol, goed gezien inderdaad. Vond Smoked Acrylic zo’n gek begrip dat ik het even vertaalde. Kwam niet in me op dat het om de kleur ging. Zal het meteen aanpassen 😉

 2. LOL! Ik had ze toevallig afgelopen dinsdag al besteld! Shipping costs zijn overigens en niet al t misselijke €10,00 ongeacht de hoeveelheid stuks.
  Ik ga in de FabLab de brillen proberen inklapbaar te maken.

  • @AutomotiveDesigner: Herkansing
   *LOL! Ik had ze toevallig afgelopen dinsdag al besteld! Shipping costs zijn overigens een niet al te misselijke €10,00 ongeacht de hoeveelheid stuks.
   Ik ga in de FabLab de brillen proberen inklapbaar te maken.

   Mischien ga ik zelf een exemlaar lasersnijden met behoud van de asymmetrie uit het origineel. Er zit namelijk een rij pixels teveel in die van CNC-Design.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *