Bekende YouTube-gamer komt om bij auto-ongeluk

Bekende YouTuber komt om bij auto-ongeluk
De videomaker was samen met zijn vriendin toen het ongeluk gebeurde.

YouTuber PHiiZZURP is gisteren overleden nadat hij en zijn vriendin Adrianna een ongeluk kregen met de auto. Het stel raakte enkele bomen en een lantaarnpaal. In een emotionele video op Twitter maakte de vriendin van PHiiZZURP het nieuws bekend. Adrianna zegt dat haar vriend stierf in haar armen, zelf raakte ze lichtgewond.

PHiiZZURP was op YouTube een bekende onder de Call of Duty-fanaten. Hij was een professionele gamer die meedeed aan diverse toernooien. De 23-jarige had 66.904 abonnees en zijn kanaal was goed voor bijna negen miljoen weergaven.

Naast YouTube deelde PHiiZZURP ook vaak live beelden via streaming. Hashtag #RIPPHIZZURP was gisteren trending topic op Twitter. Zijn best bekeken Call of Duty-video was een montage van Black Ops 2.

Via een GoFundMe wordt er geld opgehaald om zijn begrafenis te bekostigen. De donaties zijn afkomstig vanuit de community waarin PHiiZZURP actief was. Er is binnen 12 uur al meer dan 15.000 dollar opgehaald. Het geld zal worden overgemaakt naar de familie van de gamer.

[gv data=”tQgXhkMs9FI”][/gv]

2 reacties

  1. Hoezo moet er een inzamelingsactie zijn als hij 9 miljoen aan views had? Lijkt me toch dat hij met zo’n grote fanbase toch zeker wel een aardig zakcentje moet hebben verdiend, toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *