Bekijk de opkomst van Apple met deze toffe time lapse

wat vliegt de tijd he?
Voor als je benieuwd bent naar hoe het ook allemaal weer begon.

Dat Apple inmiddels een van de grootste, zo niet dé grootste tech-gigant ter wereld is, weet ongeveer iedereen met een internetverbinding. Zo implodeerde de halve wereld gisteren weer omdat het bedrijf uit Silicon Valley na veel geruchten en lekken ein-de-lijk met de nieuwe MacBook Pro op de proppen kwam. Dat Apple tegenwoordig zoveel losmaakt bij iedereen is echter niet zonder slag of stoot gegaan.

Vanwege het 20-jarig jubileum besloot YouTuber Waxonaxon om een time lapse video te maken (waarvoor dank) waarin alle hoofdpagina’s van de Apple website op een rijtje zijn gezet. Daarin is het onder meer interessant om te zien dat lang niet alles wat het bedrijf ooit heeft gemaakt van toegevoegde waarde is voor het merk van nu. Wie kent bijvoorbeeld de Apple G4 Cube computer, de console Pippin of Apple Watch nog?

Gelukkig voor Apple is het merendeel van wat ze produceren wel een succes geworden. Kijk naar de iPhones, iPads en MacBooks die tegenwoordig bij iedereen in huis liggen. Ook opvallend is dat het motto ‘less is more’ door de jaren heen sterk is geïntegreerd op haar website. Waar vroeger veel moeite werd gedaan om op de voorpagina al alles over het product te vertellen, is het tegenwoordig genoeg om met een slogan en foto de aandacht van de bezoeker te trekken.

Ook zin om je geheugen op te frissen? Bekijk dan zelf de Apple time lapse video en laat ons weten wat jou opvalt!

[gv data=”a1RAqSZgmJk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *