Bekijk deze spectaculaire drone-show in Disney World

disney world drone show
Omdat vuurwerk veel te ouderwets is.

Disney World en drones. Van tevoren kun je de twee niet zo makkelijk combineren. Voeg daar het innovatieve techbedrijf Intel aan toe en je hebt een ware klapper in huis. Dankzij de Shooting Star-drones van Intel geniet je in het kinderpretpark van een adembenemende lichtshow.

De drones zijn voorzien van speciale LED-verlichting en kunnen samen reusachtige driedimensionale beelden opwekken. Denk hierbij aan een gigantische kerstboom, kerstman, Mickey Mouse en ga zo maar door. Alle beschikbare drones worden op afstand bestuurd door één persoon.

Naast de mooie beelden die het oplevert, is Disney World Florida voor Intel de ideale partner om hun next gen-drones te promoten. De Shooting Star-drone is gemaakt om in grote groepen te functioneren, en via het pretpark laat Intel zien wat er allemaal mogelijk is met deze technologie. Ook komen via Disney World enorm veel mensen in aanraking met deze drones, waardoor je misschien wel nieuwe klanten aan je kunt binden.

Het is nog niet bekend of de drones van Intel ook na de vakantieperiode gebruikt worden en of deze ook buiten Florida ooit te zien zullen zijn. Wij kunnen na het zien van onderstaande beelden dit idee alleen nog maar toejuichen.

[gv data=”DFVugVdG1Mo”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *