Bekijk hier de brute eerste gameplay van Destiny 2


Plus de laatste nieuwtjes over Bungie’s langverwachte sequel.

Vanochtend werd al bekend dat Destiny 2 geen cross-save zal bevatten tussen PC en console. Er is ondertussen nog meer bekend gemaakt over de opvolger van het gerenommeerde Destiny. Check daarentegen eerst de brute gameplay-trailer.

[gv data=”jn1dML6RC5w} ][/gv]

Blizzard
Vele uitgevers hebben tegenwoordig een eigen launcher, een platform waarop hun games te spelen zijn. Zo heeft EA Origin, Ubisoft Uplay en Blizzard Battle.net. Die laatstgenoemde gaat daarentegen iets geks doen: Blizzard – ontwikkelaar van onder andere World of Warcraft, Hearthstone en Overwatch – zal Destiny 2 voor de PC gaan ondersteunen. PC-gamers zullen dus via Battle.net aan de slag gaan.

Daarnaast doen er geruchten de ronde dat de PC-versie van Destiny 2 later zal uitkomen dan de console-versies. Eerder vatte we al voor je samen dat Destiny 2 op 8 september zal uitkomen. Nu is bevestigd dat de game inderdaad wereldwijd op die datum zal uitkomen, al moeten PC-gamers wellicht nog wat langer wachten.

Guided Games
Ook is nu bekend dat de welbekende Trials, raids en Nightfalls terug komen. Dat gaat via zogenoemde Guided Games. Dit systeem helpt zowel clans als individuen om uitdagingen te vinden en te voltooien. Daarnaast is er een PvP-modus geïntroduceerd, waarin spelers lekker tegen elkaar kunnen knokken.

Distiny 2 komt dus sowieso op 8 september uit voor de Xbox One en PlayStation 4. Wanneer de PC-versie uit komt is nog niet zeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *