Belangrijke vernieuwing voor Instagram

Je kunt nu nog beter je post zelf bewerken.

Regelmatig is het zo dat Instagram vernieuwingen brengt naar het foto- en videoplatform. Zo ook nu weer, met een interessante update die het uitleggen waard is.

Instagram heeft de functie van Boomerang verder uitgebreid. De feature was tot op heden enkel te gebruiken om een korte beweging herhalend vast te leggen. Met deze update is het zo dat je voortaan kunt instellen wanneer de Boomerang moet beginnen en stoppen. Ook kun je in het filmpje knippen. Daarnaast zijn er een aantal special effects toe te voegen. Al met al kun je veel meer met Boomerang doen dan tot op heden het geval was.

Met de functie SlowMo kun je een beweging vertragen, met Echo creëer je een blur effect en met Duo een felle beweging. TechCrunch merkte op dat Instagram de nieuwe functies van Boomerang niet helemaal zelf heeft verzonnen. Diverse effecten zitten al jaren in SnapChat.

Daarmee laait de discussie Insta vs. Snapchat weer een beetje op. In het verleden zijn er vaker functies van elkaars platformen gekopiëerd

https://twitter.com/instagram/status/1215696803338735617

4 reacties

      • @eviva: gelijk heb je, maar wanneer je erachter komt dat lurken op social media dusdanig onnodig veel tijd in beslag neemt en het overgrote gedeelte ook alleen maar onzin is. Dit heeft me doen besluiten afscheid te nemen van Instagram. En voor de schaars of niet geklede dames heb ik wel andere adresjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *