Bellen met WhatsApp, gaat het eindelijk gebeuren?

Belfunctie Whatsapp
Tijd om die belminuten van providers overbodig te maken!

Dat Whatsapp op enig moment met een belfuntie komt is een logisch stap. Met zo’n 200 miljoen actieve gebruikers voeren ze duidelijk de smartphone-messenger-markt aan. Dus waarom dat succes niet doortrekken met een belfunctie. De eerste aanwijzingen zijn in ieder geval aangetroffen.

Op hun vertaalpagina translate.whatsapp.com, waar gebruikers kunnen meehelpen aan de vertalingen van Whatsapp, zijn namelijk een aantal keuzemogelijkheden te vinden die betrekking hebben op het ‘momenteel niet kunnen bellen’, zoals te zien in onderstaand screenshot.

Uiteraard kan dit ook duiden op de walkietalkie-functie die eraan zit te komen, maar dat is natuurlijk niet echt bellen. Eén ding is zeker, Whatsapp moet wel haast maken met deze nieuwe functie. Facebook Messenger heeft namelijk een gratis belfuntie al geïntegreerd. En uiteraard zijn er ook nog apps van Skype en Viber. (via: iphoneclub.nl)

Bellen whatsapp

3 reacties

  1. Gratizbellen! Tegen die tijd zal het dataplan dan wel veel duurder worden, kan bijna niet anders wat de providers moeten ook ergens van leven. Kortom: wat we links besparen, mogen we rechts betalen.

  2. straks gaat al het belverkeer over de 3G/4G en heb je geen App meer nodig. Eens kijken wie dan aan het langste eind trekt. Whatsapp met alleen wat servers of telco’s met fysieke zendmasten…..

  3. Bellen zal ongetwijfeld via het internet gaan hetgeen het dataverbruik niet ten goede komt. Zo zorgen ze er altijd wel voor dat ze buitensporig veel verdienen aan mensen die ongemerkt hun bundel te buiten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *