Ben jij al klaar voor The Punisher 2?

teaser-netflix-the-punisher-2
Netflix deelt even mysterieuze als veelbelovende teaser op Twitter.

Het eerste seizoen van The Punisher werd door tragische omstandigheden niet gepromoot. Toch krijgt de serie, in tegenstelling tot veel andere Marvel-series, wel een tweede seizoen. We zien in de trailer nog geen bloederige afstraffingen, maar whiskey, autosleutels en een verbrand pardon doen vrezen dat Frank Castle weer de moordende engel der wrake zal zijn.

Overigens geeft de teaser niet veel prijs over de release-datum. Het ‘Coming soon’ drijft sommige fans tot wanhoop, maar aan de Twitter-reacties te lezen is The Punisher daar niet van onder de indruk. Eerdere geruchten spraken over ‘januari 2019’.

Ondanks sommige kritische geluiden was deel 1 een daverend succes. Inmiddels is bekend dat Jon Bernthal (Frank Castle/The Punisher), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Jason R Moore (Curtis Hoyle) en Billy Russo/Jigsaw (Ben Barnes) weer van de partij zijn. Verder weten we dat de cast is uitgebreid met Floriana Lima in de rol van Krista Dumont, een psychotherapeute voor veteranen. Giorgia Whigham (in de rol van Amy Bendix) en Josh Stewart (als John Pilgrim) maken de bekende line-up compleet.

Naast Jessica Jones, dat een derde seizoen krijgt, is The Punisher 2 vooralsnog de enige Marvel-serie die een nieuw seizoen bij Netflix krijgt. We hopen dan ook dat deze serie een vervolg krijgt dat recht doet aan de spanning in de trailer. Anders zijn we genoodzaakt The Punisher op zijn eigen makers af te sturen.

Natuurlijk zullen we je de trailer niet onthouden.

De aankondiging van het tweede seizoen van The Punisher was al even onheilspellend.

UPDATE: The Punisher 2 verschijnt 18 januari op Netflix.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *