Ben jij sneller dan Lewis Hamilton in Gran Turismo Sport?

Auteur: , Geen reacties
Lewis Hamilton in Gran Turismo Sport

In Gran Turismo Sport draait alles erom van jou een betere coureur te maken. En van wie kun je dan beter leren dan van de beste rijder van dit moment?

Drievoudig (binnenkort viervoudig) wereldkampioen Formule 1 Lewis Hamilton ondersteunt jou als mentor in GT Sport. Hij legt per circuit uit hoe je de bochten het beste kunt aansnijden en zet ook referentietijden, zodat je meteen kunt vergelijken of je het niveau van de Mercedes-coureur enigszins benadert.

Je kunt ook verschillende interviews van Hamilton bekijken, waarin hij vertelt over zijn filosofie, rijstijl en zijn leven buiten het circuit. Zelf laat hij weten dat GT Sport-fans de beste ooit zijn dat hij trots is dat hij mee mag werken aan deze game. “Ik speel Gran Turismo al van kinds af aan dus het was een ongelooflijke ervaring om mee te werken aan het design van de gameplay.”

Ook Gran Turismo-producer Kazunori Yamauchi is natuurlijk blij dat hij een ster als Hamilton aan zich heeft kunnen binden. “Ik zie Lewis al jaren op tv rijden en had dus wel een idee van zijn rijstijl, maar mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen toen ik hem met eigen ogen in actie zag. En ik ben heel blij dat we zijn racefilosofie kunnen delen met alle Gran Turismo-spelers.”Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).