Bepaal zelf de prijs voor deze klassieke Star Wars-games

Star-Wars-Humble-Bundle
Het aftellen naar The Force Awakens is ineens een stuk verdraagzamer geworden.

Het bekende Humble Bundle is een samenwerking aangegaan met Disney Interactive, zodat ze allerlei recente en minder recente Star Wars-titels in één grote bundel aan kunnen bieden. Je kunt zelf kiezen hoeveel je ervoor betaalt, en een deel van de opbrengsten gaat ook nog eens naar Unicef.

Verschillende prijsniveau’s
Drie Star Wars-titels zijn voor een bedrag van 0 euro te verkrijgen. Knights of the Old Republic, Jedi Knight: Jedi Academy en Dark Forces om precies te zijn. Als je meer dan de gemiddelde prijs uitgeeft (een prijs die dus constant fluctueert) krijg je er Battlefront 2, Knights of the Old Republic 2 en Republic Commando bij. Zodra je meer dan 12 dollar uitgeeft worden Empire at War en de twee The Force Unleashed games aan deze waslijst toegevoegd.

Humble-Bundle-Games

Koopje
Dit is dus in alle opzichten een koopje, aangezien deze games normaal gesproken tussen de 10 en 20 euro kosten. Alle titels werken op Windows-pc’s en laptops, en sommige games werken ook op Mac.

Je hebt tot 17 februari de tijd om deze games van het web te plukken, en in de loop van de tijd zullen er steeds meer titels toegevoegd worden aan het aanbod. Deze website in de gaten houden lijkt ons dan ook een goed idee. Battlefront hoort immers op de pc van iedere zichzelf respecterende Star Wars-fan thuis.

Eén reactie

 1. Als je 0 invoerd krijg je deze vrolijke lijst:

  You must pay at least $1.00 to get Steam keys
  Please enter at least one penny (preferably a lot more to help cover our costs!)
  Warning: You will not receive Star Wars™ Empire At War: Gold Pack, Star Wars™ The Force Unleashed™: Ultimate Sith Edition, and Star Wars™: The Force Unleashed™ II! Add just $12.00 more to unlock!
  Warning: You will not receive the beat-the-average content! Add just $11.37 more to unlock!

  Oftewel, minstens 1 euri.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *