Bèta-versie iOS 7.1 duidt op integratie met de auto

Bèta-versie iOS 7.1 duidt op integratie met de auto
Vrijdag publiceerde Apple een bèta-versie van iOS 7.1. Het lijkt erop dat hiermee ‘iOS in the car’ steeds dichterbij komt.

Apple is al even bezig om haar iOS te integreren in entertainment- en navigatietoepassingen in de auto. We zien nu in de bèta-versie van iOS 7.1 dat er een knop voor een autodisplay zichtbaar is. Of dit een voorbode is voor een geheel nieuw Apple navigatie- en entertainment programma? Het zou ook een (meer) eenvoudige integratie met je iPhone kunnen betekenen.

Hoe dan ook, er zijn mogelijkheden genoeg. Spraakgestuurde opdrachten uitvoeren via Siri, handsfree berichten opstellen, e-mails checken, etc. Echter zullen de veiligheidseisen aan deze opties niet mals zijn.

Het is dan ook niet zeker of de ‘iOS in the car’ toepassingen beschikbaar zullen zijn in iOS 7.1 (begin 2014). Men verwacht dat de ontwikkelingen bij Apple nu snel gaan en dat dit alles met iOS 7.1, dan wel 7.2 gerealiseerd moet zijn.

Nog geen reacties

    • @The360box: Waarom niet? Ik heb nu een Parrot Asteroid met daarop Android in de auto en dat werkt perfect. Werkt ook goed samen met een iPhone, maar een radio die op iOS draait met volledige integratie zou ik best willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *